Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Global Motors S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gel revitalizant pentru motoare pe benzina sau GPL
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gelul Revitalizant XADO pentru motoare este cel mai vândut tratament în întreaga lume. Utilizarea acestui tratament are ca efect creşterea compresiei cilindrilor, creşterea puterii motorului, scăderea consumului de combustibil, şi revitalizarea pieselor motorului fără demontarea acestuia.

Gelul Revitalizant XADO pentru motoare este unicul produs cu ajutorul căruia puteţi repara, revitaliza şi remedia suprafeţele de lucru ale motoarelor auto sau industriale, în timpul funcţionării lor.

Gelul Revitalizant XADO nu este aditiv de ulei care să modifice compoziţia chimică a uleiului. Uleiul este folosit ca mijloc de transport la nivelul suprafeţelor de frecare, unde are loc procesul de uzură. Produsul nu modifică proprităţile chimice ale uleiului, ci modifică proprietăţile fizice ale suprafeţelor de frecare, crescându-le rezistenţa.

Gelul Revitalizant XADO acoperă suprafeţele de frecare cu o structură formată din particule de ceramică şi particule din metal (metaloceramică). Stratul metaloceramic produce forţe de frecare foarte mici şi permite motorului să funcţioneze mult mai eficient.

Revitalizarea oricărui tip de motor cu Gel Revitalizant XADO are ca rezultat scăderea consumului de combustibil sau ulei, creşterea presiunii uleiului, creşterea compresiei. Scad considerabil emisiile gazelor de eşapament.

Motorul va funcţiona la un nivel mult mai ridicat. In cadrul procesului de revitalizare are loc refacerea formei geometrice iniţiale a pereţilor cilindrilor, pompelor, turbocompresoarelor de orice tip, osiilor, etc, astfel încât motorul să funcţioneze fără zgomot sau vibraţii.

Datorită procesului de revitalizare motorul poate fi păstrat într-o stare perfectă, garantând astfel cheltuieli mai mici pentru întreţinerea acestuia sau pentru reparaţii neprevăzute.

Beneficiile revitalizării:

Restabileşte forma geometrică iniţială a pieselor.Reface şi protejează suprafeţele de frecare.Reduce coeficientul de frecare de 100 – 300 de ori.Scade consumul de combustibil (până la 30% la relanti).

Scade consumul de ulei cu 50%.
Creşte presiunea uleiului până la valoarea normală.
Creşte şi egalizează compresia în cilindri.
Creşte puterea motorului până la 100%, îmbunătăţind acceleraţia.
Scade zgomotul şi vibraţiile de până la 10 ori.
Creşte ciclul de viaţă al mecanismelor de 2 – 4 ori.
Protejează motorul în cazul pornirii cu motorul rece.
Îmbunătăţeşte activitatea motorului după 50 – 100 km.
n cazul scurgerii avariate de ulei permite exploatarea motorului până la 300 km.
Diminuiază de 2 – 10 ori eliminările de CO şi CH.
Din Gura in Gura